adrimFac 5.22 Imprimir Trametre a un amic
dijous, 23 setembre de 2010
S'han solventat alguns problemes de calcul d'estocs quan s'utilitzava la funcionaliat d'escandall de linies de venda.
Nova gestió per tal de gestionar els transportista que ens poden trametre un venda a casa del client.
En el nucli de vendes es pot activar el paràmetre [TPV53] per tal de poder informar les dades del transportista que portarà els "bultos" a casa del client.
En el nucli de vendes i la gestió d'albarans existeix un botó en la secció Transportista, visible segons [TPV53], que permet imprimir les etiquetes a enganxar en els "bultos" del transport.
En la configuració d'etiquetes es pot configurar el format del full i el tipus de lletra utilitzat alhora d'imprimir etiquetes de "bultos".

Nova utilitat en la construcció del Tpv Tàctil que permet indicar que un producte s'ha de combinar amb un altre.
En el Tpv Tàctil existeix una funcionalitat per poder forçar una tipus d'objecte/tarifa a la venda oberta.
En el Tpv Tàctil s'ha implantat el 4 nivell de desglossament d'articles que serveix per minimitzar el número de botons en pantalla.
S'ha solventat un problema en el Tpv Tàctil que provocava que si estava activada la opció de demanar sempre quantitat i s'estava venent un article d'hostatjament demanava la quantitat quan aquesta ja s'havia calculat en el càlcul de dies d'hostatjament.
Desde l'ajuda de clients del Tpv Tàctil es pot crear un nou client.
En l'ajuda de clients en el Tpv Tàctil es mostren els telèfons del client i al buscar busca de manera automàtica tant per descripción com pels telèfons del client.
En el Tpv Tactil es pot indicar que cada vegada que es canvii d'objecte amb botó de color taronja s'imprimeixi el pretiquet de manera automàtica [TPV43].
 
< Anterior   SegŘent >