adrimFac 5.17 Imprimir Trametre a un amic
divendres, 16 juliol de 2010

S'ha ampliat el text legal que pot apareixer en les factures, habitualment utilitzat per temes de LOPD, a dos blocs de 400 caràcters per així tenir un total de 800 caràcters disponibles. Configuració del Sistema - Facturació [FAC18].
En la secció Estocatge en la gestió d'article existeix un botó per accedir de manera directa al seguiment d'estocs de l'article.

Alhora d'imprimir un document o llistat, en la pantalla on es pot seleccionar si es vol imprimir, previsualitzar, enviar mail,... ara hi ha una nova funcionalitat que permet ACTIVAR MULTISELECCIÓ, el que permet indicar més d'un mecanisme de impressió del document. Si s'activa aquesta opció el que s'ha de fer es fer un clic en els diferents mecanismes d'impressió que es volen activar i finalment activar le botó, que haurà aparegut anomenat EXECUTAR MULTISELECCIÓ. Per exemple si vosté quan imprimeix una facura vol que a la vegada s'imprimeixi per la impressora i se li envii un mail al client podrà fer-ho amb aquest nou mecanisme de MULTISELECCIÓ.

En la resolució de RMA, COMERCIAL COMPRES - RMA, ara es pot estriar en el cas de voler fer una compra si aquesta es un albarà o una factura de compra.

 
< Anterior   SegŘent >