adrimFac 4.94 Imprimir Trametre a un amic
dijous, 11 febrer de 2010

Nova utilitat en la gestió de factures per poder copiar/clonar una factura. Aquesta funcionalitat fa un duplicat de les vendes/albarans que té la factura i deixa aquestes en el nucli de vendes per tal de poder fer una nova factura. Aquesta funcionalitat es molt útil per quan es vulgui fer una factura molt similar a un altre ja realitzada amb anterioritat.

Es pot informar en el nucli de vendes les certificacions a origen que seran restades de la base de la venda. Funcionalitat interessant per empreses que treballen amb constructores. Per tal de veure aquesta dada cal activar el paràmetre [TPV52] aconsellant que el paràmetre [TPV43] tingui el valor que l'iva es calculi al final de la factura.

Es pot indicar si en el nucli de vendes els imports es volen veure amb iva o sense iva configurant el paràmetre [TPV53].

S'ha millorat el canvi de descripcio d'un article en una venda dins del nucli de vendes, ara es permet descripció més llarga, fins a 250 caracters, i també es permeten salts de linia.

Alhora de facturar els serveis externs es dona la possiblitat de realitzar un albarà de venda per si es vol agrupar diferents albarans d'un mateix client en una sola factura.


 
< Anterior   SegŘent >