adrimFac 4.71 Imprimir Trametre a un amic
dijous, 01 octubre de 2009
S'ha millorat la impressió de total de tiquets del nucli de vendes i la subtotalització de caixa desde el nucli de vendes tàctil per tal de que tinguin en compte, en el detall de targes de crèdit, aquells cobraments que s'hagin fet a partir d'un cobrament multiple.
S'ha incorporat una nova utilitat en el nucli de vendes que permet per una linia de venda fer un escandall intern de quins subproductes o subserveis té aquesta linia. Aquest escandall ajuda alhora de calcular el total al que ha de pujar l'import de la linia original. Tots els elements que es posen en l'escandall no son visibles per el client en la impressió de documents com pressupostos, comandes, albarans i factures. A més, els productes indicats en l'escandall si que es tenen en compte alhora de fer el control d'estocs. Per tal de poder utilitzar aquesta opció cal activar el paràmetre de configuració [TPV50].
Si esta activa l'opció anterior en el menu de gestió de vendes es mostra una opció nova per poder gestionar les plantilles dels escandalls.
 
< Anterior   SegŘent >