adrimFac 4.67 Imprimir Trametre a un amic
dijous, 03 setembre de 2009
Es pot treure el valor per defecte d'un camp d'informació amb una nova opció que existeix en el menú contextual, clic amb el botó de la dreta. Aquesta nova opció es diu 'Sense valor por defecte'.
Fins ara sempre que es convertia una venda en una comanda es preguntava si es volia fer una compra i associar-la a aquesta comanda, ara aquesta pregunta es opcional segons paràmetre [TPV48].
Existeix un nou format pel Full de Feina, nucli de vendes, dissenyat especialment per empreses de muntatge.
En la gestió ràpida d'articles, menú magatzem, es pot indicar si es volen veure només els articles amb estoc activat o es volen visualitzar també els que no tinguin estoc activat.
En la mateixa gestió ràpida d'articles es mostra i es pot modificar si l'article té l'estoc activat o no.
En la gestió d'articles es pot indicar si un article serà visible en els llistats de tarifa.
En el llistat de tarifa, dins de llistat d'articles, per defecte no es mostren els articles que no estiguin visible per tarifa, tot i que existeix una casella de verificació per indicar que també es vol que es mostrin els articles que no son visibles per tarifa.
En la gestió de clients, en la secció Vendes Realitzades, a més de mostrar-se tots els productes que se li han venut al client també es mostra tots els articles que se li hagin entregat al client però que no se l'hi hagin entregat, per aquest motiu, en la graella de dades es mostra una nova columna al principi on apareix una 'F' si el producte se li ha facturat al client i una 'E' si només se li ha enviat però no se li ha facturat.

MECANISME D'ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC
Fins ara adrimFac quan enviava un correu electrònic o feia a través del programa Microsoft Outlook, ara existeix la possibilitat d'enviar directament a través d'un compte SMTP de correu electrònic. Per tal efecte en la configuració del sistema existeix una nova secció anomenada INTERNET on es pot seleccionar el mecanisme d'enviament de correus electrònics i en el cas de seleccionar el mecanisme SMTP també caldrà informar les dades de configuració d'aquesta.


 
< Anterior   SegŘent >