adrimFac 4.60 Imprimir Trametre a un amic
dimecres, 17 juny de 2009
La llargada del codi postal passa de 5 caracters a 10 caracters per tal de poder introduïr codis postals d'altres paisos.
La llargada del nif del client passa de 9 caracters a 15 caracters per tal de poder introduïr identificacions fiscals d'altres paisos.
La llargada del nif del proveïdor passa de 9 caracters a 15 caracters per tal de poder introuduïr identificacins fiscals d'altres paisos.
La llargada de la raosocial del client passa de 40 caracters a 70 caracters per tal de poder introduïr descripcions més llargues.
La llargada de la raosocial del proveïdor passa de 40 caracters a 70 caracters per tal de poder introduïr descripcions més llargues.
continuant amb el desenvolupament del mòdul per tal de poder imprimir els documents oficials en diferents idiomes [MOD20], s'ha afegit en la gestió dels clients la possibilitat d'assignar a cada client l'idioma que s'ha d'utilitzar alhora d'imprimir els seus documents oficials, si no s'informa aquest cap l'idioma serà l'assignat per defecte, acualment Català.

 
< Anterior   SegŘent >