adrimFac 4.53 Imprimir Trametre a un amic
dimarts, 19 maig de 2009
Es pot definir com es calcula el iva en les vendes, si es calcula línia per línia o al final de la venda, segons el paràmetre de configuració [TPV43].
En la finestra de sel·lecció d'objecte de venta tipus Finestra Saló, es mostra de color blau aquells objectes dels que s'ha imprés el PreTiquet.
Es pot indicar al sistema de vendes si el iva es calcula línia de venda a línia de venda, com fins ara, o si pel contrari s'ha de calcular globalment al final de la factura, la configuració es fa a través del paràmetre [TPV43].
Alhora de dividir una venda en el tpv tàctil, té en compte els pagaments a compte.
Alhora de mostrar la devolució d'una venda en el tpv tàctil es mostra amb el fons de color igual que en la finestra de cobraments.
Es pot imputar a cada línia de venda un número de grup entre el 1 i el 3 pels centres de producció del tpv tàctil, per exemple útil en la restauració per poder indicar quins són primers i quins són segons plats.
Es millora la impressió desde el controlador de centres de producció, adrimCCP, per tal de que es mostri i es respecti el número de grup abans esmentat.
 
< Anterior   SegŘent >