adrimFac 4.52 Imprimir Trametre a un amic
dilluns, 11 maig de 2009
S'ha millorat el sistema d'impressió de tiquets de tal manera que es pot configurar una taula de transformació, paràmetre [PER38], per tal de que els accents, dièresis, ce trencada (ç), etc... es mostrin correctament quan s'imprimeix per la impressora de tiquets.
Es pot definir el tamany del logotip que s'imprimirà en el tiquet i que està emmagatzemat en la memòria de la impressora de tiquets [PER39].
Quan es es canvia la tarifa Base en la gestió de multi tarifa, es mostra la mateixa finestra que en el canvi de preu des de la gestió d'articles.
Quan es modifica un Val es pot modificar la data d'usat, de tal manera que es pot recuperar un Val utilitzat o es pot donar per usat un Val de manera manual.
Es pot pot agrupar els objectes del tpv tàctil en tipus de tal manera que després se li poden assignar suplements de preu per tipus.
Es pot estriar mitjançat el paràmetre de configuració [PER40], si els preus unitaris que s'imprimeixen en el tiquet de venda es mostran amb o sense iva, en el cas d'estriar l'opció sense iva després d'imprimir el detall dels articles es mostrarà el desglòs d'iva independentment de lo indicat en el paràmetre [PER06].
Es calcula per diferència l'últim iva del tiquet de venda per tal de quadri al cèntim amb el total amb iva del tiquet.
 
< Anterior   SegŘent >